Raindrops

a0083-000116aDe Egyptenaren, Indiërs en de oorspronkelijke bewoners van Amerika kenden reeds eeuwen geleden de helende kracht van essentiële of etherische oliën.

De door Neil Gary Young ontwikkelde Raindrops-techniek gaat terug tot deze kennis waarbij in oude boeken beschreven mengsels van essentiële oliën worden gedruppeld naast de wervelzuil en dan zacht worden ingemasseerd of gevederd.

Hierdoor treedt een snelle en efficiënte beïnvloeding en balancering van het autonome zenuwstelsel op. Diverse studies en commentaren wijzen op de mooie resultaten van deze techniek bij heel wat problemen, vaak van psychsiche en emotionele oorsprong.

Samen met Dr Silberhorn ontwikkelde ik zelf een systeem om de individueel meest geschikte oliecombinatie terug te vinden. Door deze ontwikkeling overtreft de doeltreffendheid van de behandeling de standaard Raindrops.

Het is van het grootste belang dat de gebruikte olie van de puurste kwaliteit is . We zochten daarom leveranciers die ons de hoogste kwaliteit kunnen bieden, gegarandeerd zuiver vervaardigd volgens de technieken zoals ze vroeger ook in Grasse voor de Franse parfumindustrie werden gebruikt. Deze technieken zijn echter zo arbeidsintensief en duur dat de essentiële oliën nu meestal op industriële basis worden vervaardigd, zonder toevoeging van allerhande zaken die een goed resultaat van de Raindrops-techniek zouden hypothekeren

Prijs eerste consultatie: € 78

Prijs volgende behandelingen: € 68

< terug