EAV-test

eavElektroakupunktuur volgens Dr Voll.

De EAV werd sinds de jaren vijftig als meet- en testmethode in Duitsland ontwikkeld. De goed gestructureerde en wetenschappelijk onderbouwde methode laat ons toe om in de verschillende lagen van het organisme naar de functies te kijken.

We gebruiken de EAV als basistest om de gehele toestand van de patiënt in kaart te brengen en de zwakke orgaansystemen te bepalen, maar ook om voedselintoleranties, blokkades, haarden en stoorvelden op te sporen.

De meting gebeurt met een EAV-apparaat en een stift om punten op de hand en soms ook op de voet te meten. De test is niet pijnlijk, de patiënt ervaart enkel een lichte druk van de meetstift.

We koppelen meer dan 30 jaar ervaring met de EAV-test aan de modernste meetapparatuur waarvan we de meetsoftware voortdurend up to date houden. Hierdoor zijn we in staat om op relatief korte tijd heel wat belangrijke factoren die het lichaam uit balans brengen, te bepalen. Door de zogenaamde “medicamententest” kunnen we ook meteen zien welke remedies voor de problematiek passend zijn of welke behandeling aangewezen is.

 

Prijs eerste consultatie: € 160

< terug