Lieve Lezer,  

 Vijf jaar na het verschijnen van "Herbatheek", mijn eerste boek dat blijkbaar heel fel door jullie geapprecieerd werd en nog wordt, heb ik leuk nieuws:

Op 21 mei ligt "Opnieuw echt Eten" in de boekhandels!

Het is niet helemaal een "opvolger" van het Herbatheek boek. "Opnieuw echt Eten " probeert jullie op een genuanceerde en positieve manier een antwoord te bieden op de vraag die mij zo vaak gesteld wordt in deze wereld van voedselintoleranties en eten dat ons ziek maakt:

"Wat kunnen we nu nog eten?"

Want geef toe, het lijkt allemaal heel gecompliceerd en onmogelijk geworden om nog lekker en tegelijk gezond te eten. En allerhande vreemde voedingsgeboden en -verboden van allerhande "lifestylegoeroes" maken het niet eenvoudiger.

En net daarom ben ik in "Opnieuw echt eten" met de twee voeten op de grond en bij de feiten gebleven. Enerzijds worden allerhande verhalen en mythes over voeding onder de loupe genomen. Anderzijds, en volgens mij véél belangrijker vertel ik jullie vervolgens hoe het op een eenvoudige en dus haalbare manier wél mogelijk is om gezond en lekker te eten...

Het was fijn om voor "Opnieuw echt Eten " weerom samen te werken met Erwin Vanmol voor de Illustraties en Klaartje De Buck voor de vormgeving. Net als voor het Herbatheek boek zijn zij er in geslaagd om een droge tekst om te toveren tot een leuk boek dat uitnodigt tot lezen...

Dankjewel ook aan Martine en haar collega's bij uitgeverij Manteau/Standaarduitgeverij voor jullie intensieve begeleiding.

"Opnieuw echt Eten" is dus vanaf 21 mei in de boekhandel. Mensen die écht niet zo lang kunnen wachten of die een gesigneerd exemplaar willen kunnen vanaf 16 mei al avantpremièregewijs bij mij terecht.

---
---

Feestelijke boekpresentatie in De Limerick 

Donderdag 16 mei om 19u wordt "Opnieuw echt Eten" boven de doopvont gehouden in boekhandel Limerick, koningin Elisabethlaan in Gent. Het boek zal er ook reeds in avant première verkrijgbaar zijn. 

Let op ! het aantal plaatsen voor deze festiviteit is beperkt, dus snel inschrijven via www.limerick.be.  

 

---

Lezing "Opnieuw echt eten" 

Boekvoorstelling op 21 mei in de Bibliotheek van Oosterzele.

Wenst U voor uw bibliotheek , boekhandel of vereninging ook graag een lezing, dan kom ik zeer graag. 

Stuur een email naar stef@herbatheekgent.be

 

---