Onze EU vrienden hebben weer wat bedacht...

 

Lieve Lezer,

Je kan er de voorbije dagen niet aan voorbij : Het GPDR gedoe.  Het is zogenaamd een EU maatregel om je persoonlijke gegevens te beschermen en te weten wie welke persoonlijke gegevens van je bijhoudt. Grappig genoeg komt heel deze onduidelijke regelgeving out of the blue op ons af op het moment dat de grootste gegevensverzamelaar en - marchand daarover nietszeggende verklaringen mag afleggen in het EU parlement.

Enfin , we gaan er onze energie niet te lang aan verspillen.

Wilt U zo vriendelijk zijn de onderstaande verklaring even te lezen en U desgewenst uitschrijven als U onze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen.

"Jouw privacy is voor ons belangrijk, daarom gaan wij ook zeer zorgvuldig om met jouw gegevens. Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese verordening voor gegevensbescherming in werking. Je ontvangt al geruime tijd deze nieuwsbrief en op basis van deze jarenlange toestemming, bezorgen wij je in de toekomst graag verder onze nieuwsbrieven. Indien je jouw toestemming niet verleent om nog langer deze nieuwsbrief te ontvangen, kan je je hier onderaan uitschrijven."

 

Dankjewel en sorry voor de last. De Zomernieuwsbrief komt er binnenkort aan..

stef

 

 

 

 

---